Ajankohtaisia asioita

KEVÄTKOKOUS 2020

Asukasyhdistyksen keväältä siirretty kevätkokous pidetään 14.9. klo 18:00 Kantvikin koulun kirjastossa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:
- kokouksen avaus
- kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta
- kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
- kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
- tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastuskertomuksen esittäminen
- päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja muille tilivelvollisille
- kokouksen päättäminen

 

Yhdistyksen syyskokous pidetään sääntöjen mukaan loka-marraskuussa. Syyskokouksessa yhdistyksen hallituksessa on avoinna mielenkiintoisia vakansseja nuoremmille ja aktiivisille kantvikilaisille ja sepänkannakselaisille, mm. puheenjohtajan pesti on avoinna Markku Viitasen kesällä muutettua Vaasaan. Jos aktiivisuutta alueen kehittämiseen löytyy ole yhteydessä hallituksen jäseniin tai laita viestiä yhdistyksen sähköpostiin (posti(a)kantvik.fi)

 

nyt haetaan Uusia tekijöitä yhdistyksen hallitukseen

Yhdistyksen syyskokous pidetään sääntöjen mukaan loka-marraskuussa. Syyskokouksessa yhdistyksen hallituksessa on avoinna milenkiintoisia vakansseja nuoremmile ja aktiivisille kantvikilaisille ja sepänkannnakselaisille! Mm. puheenjohtajan pesti on avoinna Markku Viitasen muutettua Vaasaan. Jos halukkuutta alueen kehittämiseen löytyy ole yhteydessä hallituksen jäseniin tai laita viestiä yhdistyksen sähköpostiin (posti(a)kantvik.fi)

 

SYYSKOKOUS 2019

Asukasyhdistyksen virallinen syyskokous pidettiin Kantvikin koululla keskiviikkona 13.11.2019 klo 18.

Kantvikin Asukasyhdistys piti vuosikokouksensa 13.11.

Kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Markku Viitanen. Hallituksessa jatkavat Erkki Majanen, Aimo Laaksonen, Riitta Louhisola sekä varajäsenenä Veli Kuusisto. Seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi hallitukseen valittiin Hannu Ruuth, Ritva Matilainen, Satu Kauppila, Jaana Junkkari, Ben Othman, Turo Nummi sekä varajäseneksi Jouko Laurila. Toiminnantarkastajaksi valittiin Jouko Lanteri ja varamieheksi Jukka Hoikkala.

Vuoden 2020 toimintasuunnitelmassa painotetaan edelleen Kantvikin asukasviihtyvyyden kehittämistä sekä asukas- sekä koirapuiston pitämistä esillä, jotta työt valmistuisivat ajallaan.

Asukasyhdistys laajentaa toimintaansa ensi kaudella myös Sepänkannakselle, josta hallitukseen valittiin Turo Nummi (Sepänkannas III).

Jäsenmaksut päätettiin myös pitää ennallaan, eli 10 eurossa.